Masaj

Reducerea stresului, combaterea celulitei, cresterea mobilitatii articulatiilor sau imbunatatirea circulatiei sanguine si a fluxului limfatic? Indiferent cu care dintre aceste probeleme te confrunti la Salon Bravory ai solutia. Alege oricare dintre masajele profesionale terapeutice sau de relaxare recomandate de maseurii nostri fie pentru corectarea anumitor imperfecţiuni corporale, pentru ameliorarea anumitor afecţiuni sau pur şi simplu ca pe un refugiu din stresul cotidian.
Vino si simte efectele benefice ale masajelor noastre chiar dupa prima sedinta. Iti garantam ca dupa doar cateva saptamani de sedinte regulate de masaj (minim 2 ori/ saptamana) vei constata o imbunatatire considerabila a calitatii vietii si a somnului, un aspect mai sanatos al pielii, cresterea tonusului fizic si psihic si o stare de bine generala.
Consulta-te cu specialistii nostri si in functie de nevoile tale alege unul dintre masajele disponibile in gama Bravory: masaj somatic de relaxare; masaj reflexoterapie; masaj anticelulitic normal si masaj anticelulitic cu bete de bambus.
Elimina stresul cotidian si starea de anxietate, scapa de celulita, imbunatateste-ti calitatea somnului si a vietii printr-un masaj profesional terapeutic sau de relaxare.

Preturi