Make-up

In salonul Bravory make-up artistii nostri detin arma secreta pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei tale si a face din frumusetea ta un “accesoriu” demn de admiratie.
In functie de trendurile in make up, ajutati de produse profesionale specializate in functie de tenul clientului si folosind paletar diversificat pe nuante si consistente lichide, solide, sidefate sau mate in functie de tipul de machiaj solicitat, make up artistii nostri isi pun la lucru abilitatile si experinta ghidati fiind de directiile tehnicilor de make up pentru a crea un machiaj simetric corespunzator trasaturilor tale fizionomice.
Fie ca prefer un machiaj de zi, sau un machiaj de seara pentru o iesire in oras, ca iti doresti sa stralucesti la un eveniment important printr-un machiaj de ocazie/ machiaj de nasa/ machiaj de soacra sau ca te pregatesti sa devii mireasa si ai nevoie de un machiaj de mireasa, echipa de make-up artisti ai salonului Bravory sunt indragostiti de arta de a face ca orice defect sau imperfectiune a fetei sa-ti dispara ca prin minune, iar oglinda sa arate cea mai frumoasa versiune a ta.
Make-up artistii Bravory sunt specializati pe machiaje rezistente la transfer, care sa reziste emotiilor si care sa te faca sa fii ravisanta in cea mai frumoasa zi a vietii tale
Esti o femeie care este inzestrata cu o frumusete nativa. Ai curaj sa descoperi potentialul tau de frumusete in mainile specialistilor nostri in make up care fac din meseria lor o arta pentru ca tu sa poti cuceri lumea!

Preturi