Cosmetica

Salon Bravory este un salon profesional specializat in servicii complexe de cosmetica: epilat, pensat si aplicat gene fir cu fir, 2D/ 3D.
Toate procedurile cosmetice de epilare se realizeaza in conditii de maxima sterilitate pentru a conferi efectele dorite chiar si pentru pielea foarte sensibila. Temperatura cearei este controlata conform normelor si in mod constant de cosmeticienele noastre, tocmai pentru a evita arsuri sau iritatii ale pielii si pentru rezultate rapide si eficiente.
In functie de sedinta de epilat pe care o preferi – pentru maini, picioare, axila, inghinal sau fata, specialistii nostri cosmeticieni pot folosi diverse varietati de ceara traditionala sau de unica folosinta in conditii optime de igiena.
Tehnica aplicarii genelor fir cu fir, 2D sau 3D si intretinerea lor este o alta procedura cosmetica pe care o realizam cu multa meticulozitate, fiind atenti la detaliile fetei si forma ochilor si folosind produse profesionale de inalta calitate pentru gene uimitoare in fiecare zi, dese si curbate la orice ora a zilei, fara efort.
In ceea ce priveste tehnica pensarii profesionale, aici suntem foarte pretentiosi si precisi pentru ca stim cat de importanta este forma corecta a sprancenelor pentru echilibrul estetic al intregii fizionomii.
Daca vrei sa descoperi cat de mult iti influenteaza forma corecta a sprancenelor trasaturile fetei tale, sa apelezi la un mic truc de frumusete prin aplicarea extensiilor de gene fir cu fir sau iti doresti sa ai o piele catifelata si seducatoare atunci te asteptam sa ne faci o vizita. Suntem aici sa te rasfatam si sa-ti punem in evidenta frumusetea!

Preturi