Servicii

 Coafor

La Salon Bravory ai servicii de coafor si hairstyling la cele mai inalte standarde si intotdeauna in tendinte.
Fie ca preferi parul cret natural, parul drept, cu breton, tuns bob sau prins intr-un coc, ca este vorba de o tunsoare de baza, coafura de zi cu zi, o impletitura deosebita, o schimbare de look sau pentru o ocazie speciala, hairstilistii nostri te astepta sa te consilieze in a experimenta ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Mai mult

Frizerie

Salon Bravory reprezinta un concept complex de infrumusetare si ingrijire corporala destinat si barbatului modern.
Aceasta sectiune de frizerie este conceputa exclusiv pentru el si cuprinde servicii profesionale complexe de tuns, spalat, masaj capilar, styling si conturat barba, mustata sau perciunii, necesare pentru a consolida o imagine impecabila.

Mai mult

Manichiura

Tehnicile de manichiura si pedichiura, alaturi de produsele destinate acestei categorii, au evoluat, astfel incat in prezent la Salon Bravory putem vorbi de un concept integrat de “Health & Beauty” pentru unghii, maini si picioare deopotriva.
Rasfata-te cu produse cosmetice profesionale dintr-o gama diversificata, de cea mai buna calitate si intr-un salon special amenajat pentru a iti oferi intimitatea si confortul de care ai nevoie!

Mai mult

Cosmetica

Salon Bravory este un salon profesional specializat in servicii complexe de cosmetica: epilat, pensat si aplicat gene fir cu fir, 2D/ 3D.
Toate procedurile cosmetice de epilare se realizeaza in conditii de maxima sterilitate pentru a conferi efectele dorite chiar si pentru pielea foarte sensibila. Temperatura cearei este controlata conform normelor si in mod constant de cosmeticienele noastre, tocmai pentru a evita arsuri sau iritatii ale pielii si pentru rezultate rapide si eficiente.

Mai mult

Make-up

In salonul Bravory make-up artistii nostri detin arma secreta pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei tale si a face din frumusetea ta un “accesoriu” demn de admiratie.
In functie de trendurile in make up, ajutati de produse profesionale specializate in functie de tenul clientului si folosind paletar diversificat pe nuante si consistente lichide, solide, sidefate sau mate in functie de tipul de machiaj solicitat, make up artistii nostri isi pun la lucru abilitatile si experinta ghidati fiind de directiile tehnicilor de make up pentru a crea un machiaj simetric corespunzator trasaturilor tale fizionomice.

Mai mult

Masaj

Reducerea stresului, combaterea celulitei, cresterea mobilitatii articulatiilor sau imbunatatirea circulatiei sanguine si a fluxului limfatic? Indiferent cu care dintre aceste probeleme te confrunti la Salon Bravory ai solutia. Alege oricare dintre masajele profesionale terapeutice sau de relaxare recomandate de maseurii nostri fie pentru corectarea anumitor imperfecţiuni corporale, pentru ameliorarea anumitor afecţiuni sau pur şi simplu ca pe un refugiu din stresul cotidian.

Mai mult